عمومی

بهترین انواع درب های انباری مخصوص آپارتمان

بهترین درب انباری

در این مقاله قصد داریم بهترین انواع درب های انباری را به شما معرفی کنیم. انباری در هر ساختمان به محلی گفته می‌شود که از آن برای نگهداری لوازمی که کمتر استفاده می‌شوند و در داخل خانه، امکان نگهداری آن‌ها وجود ندارد. به این صورت که، لوازمی که کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند، معمولا در انباری طبقه‌ی پایین قرار می‌گیرند.

البته برخی از افراد نه تنها لوازمی که کم استفاده هستند را در انباری قرار می‌دهند، بلکه برخی از لوازم با ارزشی که در داخل واحد آپارتمان امکان نگهداری ندارند، را هم در انباری خود قرار می‌دهند. همین امر موجب می‌شود تا ساختار درب آپارتمان از مقاومت بالا و استحکام کافی برخوردار باشد تا بتواند امنیت مورد نیاز را برقرار نماید.

برای مشاهده زیباترین درب های ورودی ساختمان کلیک کنید

پس درب انباری یکی دیگر از درب‌های مهم و کاربردی مورد استفاده در یک پروژه‌ی ساختمانی به شمار می‌آید و بایستی از هر نظر به صورت استاندارد تهیه و انتخاب شود. بهترین درب‌های انباری برای آپارتمان از تنوع طرح و رنگ و مدل‌های مختلف و گوناگونی برخوردار می‌باشند. ولی طرح و رنگ تمامی درب‌های انباری مورد استفاده در یک ساختمان بایستی با یکدیگر یکسان و برابر باشند.

مطالعه بیشتر: چگونه درب مناسب خانه یا آپارتمان را پیدا کنیم؟

درب انباری ساختمان
درب انباری ساختمان

بهترین انواع درب های انباری برای آپارتمان کدام‌ها هستند؟

بهترین درب‌های انباری برای آپارتمان، درب‌هایی هستند که از امنیت بسیار بالایی برخوردار هستند. از آن جایی که انباری با خانه فاصله دارد و کمتر به آن سر زده می‌شود، احتمال وقوع اتفاقات ناگواری از جمله دزدی و… در آن وجود دارد. به همین خاطر انتخاب بهترین درب‌های انباری آپارتمان، کمک‌های زیادی به حفاظت از لوازم موجود در آن می‌کند. درب‌های انباری با توجه به جنس، مدل و متریال‌های به کار رفته شده در آن با یکدیگر متفاوت هستند و هر کدام از آن درب‌ها دارای ویژگی‌های خاصی هستند.

درب‌های فلزی بهترین درب‌های انباری برای آپارتمان به شمار می‌آیند. این درب‌ها در کنار امنیت بالایی که دارد، موجب ایجاد ظاهری زیبا به ساختمان می‌شود. انتخاب یک درب انباری فلزی محکم و ایمن می‌تواند خیال شما را از بابت امنیت انباری راحت نماید.

رایج‌ترین و بهترین انواع درب های انباری مورد استفاده برای آپارتمان کدام‌ها هستند:

  • درب فلزی: درب فلزی یکی از بهترین درب‌های انباری برای آپارتمان می‌باشد که انتخابی مطمئن برای افزایش امنیت ساختمان می‌باشد. درب‌های انباری که از جنس فلز طراحی و ساخته شده اند، مقاومت بالایی را در مقابل ضربه، تغییرات آب و هوا و… دارند. همین امر باعث می‌شود تا این درب‌ها از طول عمر بالایی برخوردار باشند. درب‌های فلزی غیر قابل نفوذ بوده و تا حد امکان از سرقت و نفوذ سارقین به داخل انباری جلوگیری به عمل می‌آورد.
  • درب‌های چوبی: یکی دیگر از متریال‌های مورد استفاده در ساخت انواع درب‌های انباری، چوب می‌باشد. درب چوبی انباری یک انتخاب شیک و جذابی می‌باشد که می‌تواند با درب ساختمان و پارکینگ در یک رنگ و شکل سفارش داده شوند. نکته‌ی بسیار مهمی که در این راستا وجود دارد، امنیت پایین این درب‌های انباری در مقایسه با درب‌های فلزی می‌باشد. درب‌های انباری چوبی برای ساختمان‌هایی مناسب می‌باشد که مجهز به دوربین مداربسته هستند.

    مطالعه پیشنهادی: راهنمای خرید درب آکاردئونی
درب انباری مناسب ساختمان
درب انباری مناسب ساختمان

بررسی چند نمونه از دیگر انواع بهترین انواع درب های انباری برای آپارتمان:

  • درب انباری یک لته: درب انباری یک لته یکی از بهترین درب‌های انباری برای آپارتمان به شمار می‌آید که در اکثر آپارتمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این درب‌ها در طرح‌ها و مدل‌های مختلفی طراحی و ساخته می‌شوند. در زمان انتخاب این درب‌ها بایستی برای تمامی انباری‌های یک ساختمان، از یک مدل و طرح استفاده کرد. با در نظر گرفتن فضای کم انباری‌ها در اکثر پروژه‌های ساختمانی، توصیه می‌شود که جهت باز شدن درب‌های تک لته به سمت بیرون باشند. در این صورت جا به جایی لوازم به داخل و بیرون خیلی راحت صورت می‌پذیرد. همین طور امکان جا به جایی لوازم و ابزارآلات در داخل انباری هم به راحتی فراهم می‌شود.
  • درب انباری دولته فلزی: یکی دیگر از بهترین درب‌های انباری برای آپارتمان درب‌های دولته‌ی فلزی می‌باشند. این درب‌ها بهترین گزینه برای انباری‌های بزرگ هستند. درب‌های دولته موجب جا به جایی راحت لوازم بزرگ به داخل و امکان مانور هر چه بیشتر در داخل انباری می‌شود. درب‌های دو لته علاوه بر برقراری و ایجاد امنیت کافی، زیبایی خاصی هم به فضای ساختمان و محیط اطراف خود می‌بخشد.

برای مشاهده بهترین درب های ضد سرقت مناسب اماکن کلیک کنید

بهترین انواع درب های انباری برای آپارتمان که از امنیت کمتری نسبت به سایر مدل‌ها برخوردار هستند، کدامند؟

  • درب انباری گریل دار: یکی دیگر از انواع بهترین درب‌های انباری برای آپارتمان، درب‌های گریل دار یا درب با ورق زد می‌باشد. این درب‌ها ساده‌ترین نوع در انباری به شمار می‌آیند. سفارش و ساخت این نوع درب‌های انباری بسیار راحت و بدون دردسر می‌باشد. ولی این درب‌ها دارای امنیت کمتری در مقایسه با سایر مدل‌های درب انباری هستند.
  • درب‌های انباری شیشه ای: یکی دیگر از انواع بهترین درب‌های انباری برای آپارتمان، درب‌های شیشه‌ای می‌باشند. استفاده از این درب‌ها به هیچ عنوان در انباری‌های طبقه‌ی پایین یا بالای ساختمان توصیه نمی‌شود. در صورتی که در داخل ساختمان دارای انباری کوچکی باشید، می‌توانید از این درب‌ها برای آن استفاده نمایید. درب‌های انباری شیشه‌ای موجب ایجاد ظاهری شیک و زیبا به محیط اطراف خود می‌شوند و از طراحی منحصر به فردی برخوردار هستند. نکته‌ی ضعف این درب‌ها در ایمنی به شدن ضعیف آن‌ها می‌باشد.

    ویژگی های درب آکاردئونی ضد سرقت چیست؟
بهترین انواع درب های انباری

بهترین درب‌های انباری برای آپارتمان که ساده و کم جا هستند، کدام مدل‌ها هستند؟

  • درب‌های ریلی: درب‌های ریلی یک انتخابی مناسب برای انباری‌های کوچک می‌باشد. در انباری‌هایی که از ابعاد کوچکتری برخوردار هستند، بزرگترین مشکل باز و بسته کردن درب در زمان شلوغی فضای می‌باشد. بهترین درب‌های انباری برای آپارتمان در چنین مواقعی، درب‌های ریلی می‌باشد. این درب‌ها به دلیل این که فضای خیلی کمی را اشغال می‌کنند، موجب می‌شوند تا حد امکان از تمامی فضای انباری به خوبی استفاده شود. درب‌های ریلی مقاومت کمتری را در مقابل ضربه نسبت به درب‌های تمام فلزی دارند. البته با تهیه‌ی قفل محکم و ایمن می‌توانید امنیت انباری را بالا ببرید.
  • درب انباری کرکره ای: درب انباری کرکره‌ای یکی دیگر از بهترین درب‌های انباری برای آپارتمان می‌باشند که بسیار ساده و کم جا می‌باشند. درب‌های کرکره‌ای دارای ظاهری شیک و مدرن می‌باشد و با متریال‌های مختلف و گوناگون ساخته می‌شوند. از جمله متریال‌هایی که در ساخت این درب‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند فولاد، آلومینیوم، پلاستیک با دوام و… می‌باشد. درب‌های کرکره‌ای به وسیله‌ی موتور برقی کار می‌کنند و از طریق موتور باز و بسته می‌شوند. تنها ایراد درب‌های کرکره‌ای در این است که در زمان قطع شدن برق، امکان باز و بسته شدن آن وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *